Peutergroep

Nieuwe vriendjes maken en spelenderwijs leren

Op onze leuke peutergroep leert je kindje van 2 of 3 jaar een heleboel. Hier kan je peuter spelen en leren met vriendjes en vriendinnetjes. Jouw peuter heeft veel te zien, doen en ontdekken. Binnen kan je kindje vol fantasie spelen en buiten gaat je kind samen met vriendjes op avontuur. Wil je zien wat je peuter allemaal leert en beleeft? Bekijk de video voor een impressie!

Samen met de basisschool vormen we Kindcentrum BergOp. Zo leert je peuter de juf van school en eventueel toekomstige klasgenootjes al vroeg kennen. Dankzij Peuterstart is de overstap naar de basisschool straks een stuk minder groot. De thema’s van de peutergroep sluiten goed aan op de programma’s van de kleuterklas en vormen een doorgaande lijn. Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Kindcentrum BergOp? Neem contact op via klantrelatie@kibeo.nl en maak een afspraak voor een rondleiding. We maken graag kennis met jou en je kind!

Kindcentrum BergOp

Hoveniersberg 37, Roosendaal bergop@kibeo.nl

  • tel. (0165) 235 431
  • Vestigingsmanager: Melanie van Leeuwen
  • Peutergroep: geopend van ma t/m vr van 8.30 – 12.00 uur
Nieuwe vriendjes maken en spelenderwijs leren